Uslovi Korišćenja

 

Dobrodošli na Prirodnakozmetikabg.com web sajt za prodaju the best protein powder for lactose intolerant. Da bi koristili naše stranice, morate biti saglasni sa našim Uslovima korišćenja – oni su važni i sadrže uslove i pravila koja bi trebalo da pažljivo pročitate – uključujući uslove prodaje koja se primenjuju kada kupite nešto preko sajta kao i druge uslove koji određuju uslove korišćenja web sajta. Zašto svi ovi uslovi i pravila? Poenta je, mi cenimo Vaše poverenje i lojalnost, sve i obuhvatan skup pravila je neophodan za pravilno korišćenje našeg web sajta. Ako imate bilo kakva pitanja u vezi sa ovim Uslovima korišćenja kontaktirajte nas.

Pristupom ili upotrebom naše internet stranice, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i da se saglasni sa svim uslovima i pravilima upotrebe ovog sajta.

 

1. Da bi kupovali na našem sajtu morate da imate više od 14 godina

2. Prilikom registracije odgovorni ste za podatke koje unosite na Vaš Profil kao tačni i merodavni

3. Vaši podaci se čuvaju kod nas u Bazi Podataka i nijedna treća strana nema pristup njima.

4. Ukoliko želite da reklamirate robu koju ste dobili to možete uraditi isključivo tog dana kada ste robu i dobili, naknadne reklamacije nećemo uzimati u obzir

 

Svi materijali koji se nalaze na Prirodnakozmetikabg.com web stranicama ekskluzivno su pravo Firme Dodir Prirode M, ili se koriste uz izričito odobrenje nosilaca autorskih prava kao i nosilaca prava na žigovima i/ili dizajnu. Kopiranje, distribucija, prenos, objavljivanje, povezivanje, duboko povezivanje ili menjanje na bilo koji drugi način ovih web stranica bez izričitog pismenog odobrenja Prirodnakozmetikabg.com strogo je zabranjeno! Kršenje ovih uslova koje može imati za posledicu povrede autorskih prava, prava žiga, ili prava bilo kojeg drugog oblika intelektualnog vlasništva i može dovesti do pokretanja građanskih ili trgovačkih postupaka i/ili do krivičnog gonjenja protiv počinioca.

Ove web stranice sadrže materijale zaštićene autorskim pravom, žigom, dizajnom i druge informacije koje su pokrivene drugim pravima fizičkih ili pravnih lica, uključujući ali bez ograničenja na, tekstove, softver, fotografije, video materijale, grafiku, muziku, zvuk, kao i celi sadržaj web stranica Prirodnakozmetikabg.com, a u skladu s propisima Republike Srbije. Prirodnakozmetikabg.com je nosilac autorskih prava u vezi sa odabirom, koordinacijom, postavljanjem i unapređenjem takvog sadržaja, kao i prava u vezi s originalnim sadržajem. Krajnji korisnik ne sme menjati, objavljivati, prenositi, učestvovati u prenosu ili prodaji, stvarati izvedenice, ili na bilo koji način iskorišćavati bilo koji sadržaj, u celosti ili delomično. Krajnji korisnik može preuzimati, ispisivati i spremati materijale zaštićene autorskim pravom samo u svrhu svoje vlastite upotrebe. Nije dozvoljeno kopiranje, redistribucija, ponovni prenos, izdavanje ili komercijalno iskorišćavanje preuzetog materijala bez izričitog pismenog odobrenja Firme Dodir Prirode M, i nositelja autorskih prava. 

 

Prirodnakozmetikabg.com može da raskine poslovni odnos s bilo kojim svojim krajnjim korisnikom u bilo kojm trenutku. Prirodnakozmetikabg.com zadržava pravo da trenutno ukine bilo koje lozinke krajnjeg korisnika u slučaju ponašanja krajnjeg korisnika koje Prirodnakozmetikabg.com, prema svojoj diskrecionoj oceni, smatra neprihvatljivim, kao i u svakom slučaju nepoštovanja ovih Uslova od strane Krajnjeg korisnika. U slučaju ukidanja lozinki ili Korisničkih računa Uslovi korišćenja  precizirani odredbama o Promeni uslova, krajnjem korisniku, Intelektualnoj svojini i Odgovornosti neće prestati da važe između krajnjeg korisnika i Prirodnakozmetikabg.com.

Krajnji korisnik se slaže da će obeštetiti i neće smatrati odgovornim Prirodnakozmetikabg.com, njegove odgovorne osobe, zaposlene i agente, od svih zahteva za naknadom štete i troškova, uključujući troškove pravnog zastupanja, a koji mogu nastati upotrebom ovih web stranica od strane Krajnjeg korisnika.

Za sve pravne sporove koji mogu da nastanu vezano za korišćenje web stranice www.prirodnakozmetikabg.com, strane u sporu će prvo pokušati da reše spor mirnim putem, u roku od 30 dana od registrovanja spora. U slučaju da spor ne bude rešen u naznačenom roku, za njegovo rešavanje biće nadležan sud u Beogradu.

 

 

Besplatna isporuka za iznos od 2000,00 RSD i više


Pretražite Naš Sajt

DIVNE NOVOSTI U APRILU!

  SPECIJALNI POPUSTI I AKCIJE:

AKCIJA 20% POPUSTA NA PRIRODNU I ORGANSKU KOZMETIKU   

 NOVO U PONUDI: GOLDEN ROSE  DEKORATIVNA KOZMETIKA

                                                      NOVO U PONUDI: FRANCUSKI PARFEMI NA TOČENJE (1ML=20 RSD)                                        

 – GUAM KOZMETIKA – NAJMOĆNIJI PRIRODNI TRETMAN ZA CELULIT – 

DODIR PRIRODE M SAMO ZA VAS

 

picture2.jpg           

Ostavite Vašu email adresu kako bismo mogli da Vas obaveštavamo o novim akcijama i popustima!Vaše mišljenje nam je bitno,
pošaljite nam predlog ili sugestiju: